Sjokolade cupcakes
Dette trenger du:
250 gram mykt smør
4 dl sukker
4 store egg
2 dl melk
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vanilje-essens
Slik går du frem:
1. Pisk smøret mykt.
2. Tilsett sukkeret og pisk i ca. 3 minutter til du får en luftig smørkrem.
3. Pisk inn eggene ett og ett, og pisk godt mellom hvert egg.
4. Pisk inn vanilje-essens.
5. Sikt sammen mel, 1 ss bake sjokolade pulver og bakepulver og pisk inn i smørkremen vekselvis med melk. Ikke pisk lenger enn nødvendig, bare til alt er godt blandet.
6. Ha papir-former i et muffinsbrett og fyll dem opp 3/4 med røren.
7. Stekes på miderste rille ved 175 grader i 20-25 minutter.
8. Avkjøl helt før påføring av smørkremen.
Slik lager du frosting:
Litt fløte
3 ss mykt smør
1/2 kopp melis
1 ts vanilieekstrakt
Caroline Tomlinson Payne ~
18.11.2012 kl.21:49
Kristina c:
18.11.2012 kl.21:52
RaversSpeech
18.11.2012 kl.22:05
elloR♦
19.11.2012 kl.19:30